Saturday, December 3, 2011

tergolek masa netball.

hye korang?watpe tu tak tido lagi? arini xnak tules banyak-banyak pon sebab da pukol 1 pagi nih..semua housemate aku da tido.aku je belom sebab tibe-tibe terajen la pulak buat assigment CTU pasal Surah Yaasin.hehe actually da ngantok jugak laa ni. kompom pengsan sampai tengahari esok ni..fuhh

oke straight to da point.


al-kisahh pada hari Rabu petang haritu,,.coach pon briefing la siket pasal diri beliau memandangkan aritu 1st time ahli-ahli kelab netball ni ketemu.lepas isi attendance semua die pon suroh la kitorang round padang netball tu 5 kali.da la aku yg paleng depan sekali.pastu da jadi yg second depan sekali sebab aku tak nampak sangat line padang netball tu.aku kan rabonn.so,aku suro la si Sha nih lari dulu.tibe-tibe tengah syok2 lari...gedebuk!amek kau.terjelopok aku kat lumpur.abes tangan,kasot dan seluar beta tau.kotor gilaaa.malu gilaaaa.boleh gilaa aku.haha dah la sebelah kitorang tu budak-budak maen frisbee,bola sepak.belah sana pulak budak silat,taekwando semua ade.aduhaii apa ke malang la naseb aku hari tuu.huhuhu 


kesian kasot aku.da la baru beli tibe-tibe tercelup kat lumpur pulak.ish ish susah2 next week aku pegi netball pakai camni jela.senang siket.selamat pon selamat.haha



tapi disebabkan niat nak maen tu tebal sangat.terpaksala aku abaikan segala kekotoran tu dengan selamba badaknye aku teroskan jugak join segala aktiviti group tu sampai la abes 2 jam..walaupon agak segan dgn lumpor2 segala aku bangga la jugak sebab mase die pick random 7 orang pertama kena maen dulu tu,die pileh akuu,hihihihi terharu kejap..die bagi aku position as GS (goal shooter) sebab die cakap aku tinggi.huu tapi aku lagi suke GK (goal keeper) tau sebenanye..xkesa la asalkan dapat maen.hehe

oke la tu je.gudnite semua.tatatititutu:)