Wednesday, December 14, 2011

sifat negatif vs sifat positif

oke hai korang.arini aku nak cerita pasal aku pergi ldk ari ahad aritu.satu dripada macam benda yang fasi tu suroh kitorang buat adalah,lukis gamba diri sendiri pastu list kan beberapa sifat positif and negatif dalam diri sendiri.walaupon benda ni for fun je.tapi haruslah dibuat dengan jujor.ye dakk?hehe

tadaaa!yang nih la aku punye.yang positif negatif tu betol2 ea bukan coobaaannn.haha

arr tu diaa.sifat positif dan negatif yang aku bole nampak jelas terang lagi bersuluh lah dalam diri aku.


sifat negatif
  • senang percaya: aku nih tegak mcm pembaris siket.lurus bendul jugak kadang2 cam patrick tuu.huhu
  • kalau marah suke simpan:bukan simpan sebenanye,tapi susa nak maapkan orang.kadang tu mmg nak maapkan tapi hati pulak x ikhlas.
  • suke tido:kalau sem lepas jangan cakapla.semua kelas aku bantai tido.xde pon kelas yg aku x pernah x tido.terok bukan?haha

sifat positif
  • mudah mesra:ni bahaya nih.tapi lau ngan popuan memang laa.besela dak kepoh suke membebel kan.ngan sape2 pon bole.
  • suka belanja orang: aku rasa mcm nih sikap negatif je?haha tapi betol la aku sng belanja org tp negatifnye bile tengok2 purse da tinggal 5 hengget.laju je kuar.xpasan kot asek belanja org je.
  • hormati ibu bapa:bukan nk cakap besar ea.tapi since masok uitm nih aku rasa mcm rasa sayang hey! kat parents aku makin bertambah pulak.hihi bahagia ku rasa~ haha


da conclusion from this activity is semua orang kena mengaku kelemahan diri maseng2 oke.nobody perfect in this world.cuma selagi kite hidop selagi tu la kite ade masa tok improve hidop kite.ye anak2?kbye.nyte:D