Friday, December 23, 2011

review buku:aku terima nikahnya.

asalamualaikom semua.cakk!aku kembali lagi pada waktu dan jam yang sama.haha sama ke?tak sama,tak sama.da lebih 10 hari kot x update.ish2 bazer je siapa yg follow blog aku.."-_-

oopps kejap.kenapa ngan tajok entri tu?aku da nak kawen ke?kalau exboyfren aku baca mesti die akan cakap antara dua ayat ni kan,"tidakk!mantan pacarkuuu!!!" ataupon lebih positif siket,"alhamdulilahh Ika da jumpa pon pengganti aku"=) hehehehe

eh takla kawan-kawan.i'm only 18,takkanla nk kawen dahh.gelojoh naa.ehh tapi ade je budak baya aku da kawen. cuma aku belom 'seberani' itu laa.hehe oke lets gone!(kembali pada tajok entri) aritu kat UiTM ade Minggu Mesra Pelanggan.pastu ramai lah publisher dari macam-macam kedai buku nih mai kat tempat cheq dok jual,"bukuuu-bukuu..mai adek comel,sekilo 2 ringget1!".ade ke orang jual buku camtu?haha ok xde.abaikan.pastu di saat aku rambang mata nk pick random buku yg best2.tiba-tiba....


tertancap lah mata aku kat buku nih..dan aku teros beli tanpa banyak cikadak.

tajok die agak geli mat siket.takyah bagitau memang aku da pasan lama dah.tapi hati aku kuat mengatakan yg buku nih memang best.and yes!setelah 3 hari aku dok baca buku ni smpai ke page yg ke-18 memang best. ni pasal bercinta lepas kawen.sangat indah oke.bak kata orang jumpa tu memang untuk kawen lah,bukan untok berkapel-kapel kedarok.buku nih pon bagos jugak la as guidance for muslim teenagers nowadays.*but da best guidance for all muslim in da world is still al-Quran oke?ayat die pon oke lah menenangkn jiwa la jugak.so,ape lagi dapatkannye di pasaran sekarang!da lama kuar kot buku nih tp baru nk promot.hihi

tu saja nk share hobi baru aku ngan korang.hobi terbaru aku ialah membaca buku 'Aku Terima Nikahnya'.sangat syiok.haha kbai.gudnite.assalamualaikom;)