Sunday, February 5, 2012

yang pergi takkan kembali lagi

asalamualaikom korang.kabare?waras? lama x dengar cerita? oke hari ni wa nak share kat lu orang pasal "kehilangan".

korang nak tawu tak dalam masa sebulan lebih ni da 3 orang mak cik pak cik aku da kembali ke rahmatullah?opp coz la korang tatawu kan sebab aku x bagitau..huhu innalillahwainnalillahirojiun...dripada Dia kite datang,kepada Dia jugakla kite kembali.

masa aku dapat berita ketiga-tiga berita nih aku kat Kole Pilah,time tu memang terkejot gile laa.aku rasa cam cepat sangat semua ni jadi.lepas sorang,sorang.lepas sorang,sorang.lepas ni tah siapa la pulak kan.kot-kot aku ke.wallahualam takda siapa tawu bile tarikh last die hidop kat dunia nih.

kadang-kadang aku terpikir macam mne la kalau aku kat tempat anak-anak si mati tu kan?i mean if parents aku meninggal *aku x mintak la,cuma kadang2 terlintas kat otak aku,how do i be without them??bole ke aku teroskan idop tanpa diorang? since tu aku jadi takot,cuak dan tak henti-henti mohon kat Tuhan tolonglaaa panjangkan umo ayah n ibu aku.serius aku x bole bayangkan macam mane kalau dorang takde.aku bukan x redha dengan tadir cuma aku belom ready nak hadapi ujian seberat tu.."-_-

oke tu je entri kali ni,xnak cakap banyak.bye asalamualaikom.rarely update.busy nak final.doakan aku tau.tata.




No comments: