Sunday, March 4, 2012

hang out jap bfore final

 hai korang.kabare?harap-harap waras la hendaknye.asalamualaikom.sekrang da pukol 1.30 pagi.dan mata macam bese,maseh sogar lagi ni haa...ehh jap.jap.bagi aku membebel jap.

''err kelihatan belog aku seperti rumah usang yang dah tumboh bermacam bentuk sarang labah-labah serta sesawang ye.tengok je la cbox aku tu ape jadi..da macam tempat menempelkan iklan la pulak an.siap ade pasal ubat kuat la,tenaga batin la.ahhhhhhh ekau ingat den ni jantan ke hape hah??waduhh lu ni bikin guwa panas jee..."-_- btw,thx pada yang still sudi singgah sini.even da berabad aku x hupdate.lu orang sentiasa di hati aku.jangan risauu eh.oke abes.''

tadi aku pergi shoping ngan akak aku.patah kot kaki jalan ngan die..tp best jugak la sebab die belanja aku baju vintage ngan earphone sony.aku jenis study dengar lagu,so bile earfon aku rosak mood study aku cm da ke laot siket.dan bile da dpt baru ni,maka mood study aku pon increasing linearly.heho


nme die rahimah aris.kakak kepada atiqah aris(aku la tu.).die suke beli tu,beli ni tapi pakai sekali sekala.da bosan tatau nk buat ape,bagi aku.thats why la aku jarang beli sendiri baju2 ni sebab kompom2 punye kalau aku balek mesti dapat baju baru.bertuah aku dapat akak macam die ni.haha


crispy creepss!sedap doh.bendalah wajib setiap kali aku kuar ngan akak aku yg sulong ni.pada sape x pernah dengar tu.bendalah ni sama je macam apam yg keras jual kat pasar malam tu tapi die de macam2 perisa la.cheese la,seafood la,choclate chipsmore dan banyak la..


ahhaaa.kalau die buat muke ngek2 die ni maknanya mood shoping die da tukar ke mood penat.maka nya udah tiba masa untok pulang.ayuh kembali ke rumah!ayuh!hahaha

haa sempot.dok jap kat tepi.balek naek bas?xla.xreti naek bas jb ni,kalau kat kuala pilah tu reti siket.*aku x "seayu" macam dalam gamba tu.jangan terpedaya.haha



die suke aja wat muke bukan2 tau,kadang-kadang aku x layan pon.aku wat muke comel je.mcm dalam gamba tuuu?haha

oke macam ni la aku suke.kan nampak matang seperti anak dara.senyum x perlu kata apa2.



oke la .tu je la arini.mata aku da sepet macam nyonya jual jual sayor ni.da bai nk tdo.nyte!

No comments: