Friday, April 6, 2012

diorang dah berhijrah,alhamdulillah:)

asalamualaikom kom kom kom.ehh da macam cerita h**** kat tb tu pulak an.

menghitung harii...detik demi detik...masaku nanti apakan ada~ amboi sedap kan suara aku?macam keris dayang bunting kan?hehe oke macam yang korang dapat tengok hari ni,makin ramai an artis yang da pakai tudong.alhamdulilah.member aku pon ade yg dah setat-setat pakai tudong.actually bukan tudong la,shawl.eh hijab.eh sama jela semua tu.asalkan tutop kepala tu haa.x kesah la diorang pakai tu macam mana,asal kesedaran nak berubah ke lebih baek tu ade.tu pon da cukop kot.


wardina.antara yg terawal pakai tudong.cun dan berseri-seri walaupon da bergelar mak orang:)


irma hasmi.masa die awal-awal keluar tb pon aku suka sangat tengok die.mulot die lebar kot kalau senyom.comelll bangat,ni da pakai tudong.lagi berdouble-double comelnye.hee


diana amir.wewit2!siapa sangka sorang yg sexy dan agak sosial dulu boleh berubah sampai macam ni kan.haa nampak tak tu.nampak x besanye kuasa Tuhan tu.hidayah tu milik Allah.sape-sape pon berhak dapat..tahniah diana amir yg kiut:)


ana rafali.setat-setat dengan tittle popuan pakai baju kurong.alang-alang tu better tutop je semua an.so suwit ana rafali pakai tudong.macam minah arab.hehe


yatt.haa ni yg paleng latest sekali.alhamdulilah maken cantek an?terpikat la tu.terpikat la tu.semua popuan kalau pakai tudong nampak cantek an.lebih berseri daripada biasa.ewah~


heliza helmi.ni kakak aku.percaya tak?oke aku tipu.ni pon aku minat since die abes kat af5 tu.aku suka cara die cakap,lembut,full of nasihat.layak  kot jadi role model tok kite semua:)


atiqa aris.ni da lama da pakai tudong.since pra sekolah lagi.ape?tak tanye pon?sob sob.hape!x kenal?omaiGod sadis beta.ish da la bai.hahahaha *ni capap semata-mata.


oke la tu je.harap-harap pasni lagi ramai la yang terbukak hati nak pakai tudong.orang kata kalau nk suro seseorang tu berubah jangan paksa-paksa,takot perubahan diorang tu x kekal lama.so sama-sama la kite doa ye.hope kite semua bjaye dunia akhirat.tata.asalamekom:)



4 comments:

myra yusreena said...

canteknyee yang last skali tuu..hikhik XD

atiqa aris said...

ahaha nganjeng ke ape ni.haha

Suraya Aris said...

artis tua mana pulak la yg last sekali tu. haha

atiqa aris said...

haha kwajakk.