Friday, November 9, 2012

dimulakan dengan bismillah disudahi dengan alhamdulillah:)

asalamualaikom korang. wewit. 

omaiGod!! semua orang update pasal result?dug dag dug dag berdebar jantung ku result final datang lagi.ah ah......lol.


cak! kembali lagi kita dalam rancangannn ''Pot pet pot pet bersama aku!". amboi? over naa kau? nak kene lempang? hee sorii "-_-  so student UiTM ape macam? result oke ke tarak oke? 


yang oke tu alhamdulillahh. syukur..:)
yang tak oke pon kena jugak cakap alhamdulillahh..
syukurlah..even tak dekan result korang takde la terok mana. lagi siket je nak sampai 3.5
syukurlah...even tak berapa oke at least takde repeat.
syukurlahh..even ade few subject yang repeat at least Allah bagi kite can lagi untok belajar. 


actually ada banyakk sebab awat hangpa dan aku sekali kene belaja bersyukur nih..kene faham dan hayati erti syukor nih. tengok siket orang yang pas SPM tak dapat masok mana-mana U tu?
sedih tak? sedih tak? sedihh.. diorang tak bernaseb baek macam kite. so kite ni kira untong sangat lah da diterima masuk kat sini. naek turon dalam exam tu adat lah kan. so toksah nak frust nonggeng sangat mari lah kita sama-sama nyanyi lagu nih. haha oke 1,2,3..



syukur syukur syukur ya Allah..., syukur syukur syukur Alhamdulillah... - Syukur by Raihan:)
oke da abes nyanyi da? hehe dah jum kite tido. takmo sedih-sedih la. ish buruk siot muka lu nanges da macam kain burok aku tengok. haha kidding. oke bai gudnight asalaamualaikom:DD

6 comments:

✿Lady Ainaa✿ said...

betul tu... semua yg kita dapat tu ada hikmahnya.. bersyukurlah.. mana tak dpt dekan tu, usahakan lagi... dont give up kan.. hehehe

atiqa aris said...

kann gimme 5 siket ;)

Are-Tulk said...

salam ukhuwah... :)
betul ape yg atiqa smpaikan...
abg skong... :)
hehehe
done follow... :)

Busyra Bt Takiyudin said...

nice post.. :)

mimie asri said...

sy pn bersyukur je dgn result sy..hehehe...even xDL... :)

http://storyofmimiey.blogspot.com/

atiqa aris said...

are-tulk : tq broo.