Sunday, June 17, 2012

student life..3,2,1 action!

asalamualaikomwarahmatullahiwabarakatuh korangg:)

hye semua , aku bet ramai yang da tdo sekarang ni . da nk pukol 12 kot jam aku . hari ni entri kontot je kot . sebab mata aku pon cam tak redha je nak berjaga lebih lama . cm yang korang tawu UiTM da stat study da seminggu yang lepas , untok student diploma dengan pra-diploma . lambat lagi tak kalau aku nak cakap ,..SELAMAT DATANG WARGA BARU UiTM! jangan segan-segan eh senior-senior sedia membantu . ceh dan-dan la sedia membantu kan . haha


1st week aku sem ni agak serabut siket lah , tak macam sem2 lepas . dulu 1st week , aku boleh golek-golek lagi ngan housemate aku layan cerita korea , sem ni jangan harap lahh . 1st week je hampir semua lecturer da stat ngajo . tinggal lecturer Chemistry je tak masok ag , mana tah beliau pegi , tatau la beta .


bilek da macam tongkang da hari ni .mana tak nya sambil study sambil Skype ngan family aku . aku rasa sarang tikus pon lagi cantik kot . naseb baek roommate aku balek KL , kalau tak mesti die berbulu je ngan aku . haha


oke ni cadar curik . xdelah curik pon da mintak izin eh kat kakak aku . aku suka kaler n corak die . tak serabot , nak tido pon sodappp...hee :))



owh sepanjang aku kat sini selain aku rindu family aku yang berada jaoh kat JB sana, ade lagi dua benda yang aku rindu gilee..cuma xde kesempatan je nak balek tau..:'(

1.takoyaki yang panas lagi sedap lagi menggoda.pehh sedap siott . sapa la yang sudi nak post bendalah ni kat aku kan..adoi cam mengidam pon ade . ish3 over over..hahaha


2.Syed Omar Ali Albar! masa aku keje taska 3 minggu dulu,dalam 50 budak kat situ , ni la budak yang paling aku suka,sayang,cintan-cintun tatau la nak cakap camne lagi . even die agak degil sikit tapi die manja dan kiut dan tembam.hehe. *siap letak gamba ni kat wallpaper fon. xbole bla. haha


oke la entri arini cam takde info menarik pon . banyak mengarot je kot . huhu sorii . owh since da start kelas ni makin rarely la aku update . sebab otak aku digunakan ke arah lain pulak . kalau ade info best baru update . heho oke byee.gudnite swit dream . asalamualaikom:)))