Thursday, August 2, 2012

iftar with lovely classmate:)

assalamualaikomwarahmatullahiwabarakaatuh! haa punye panjang harkat salam aku. jawab jangan tak jawab.

oh alamak kesiannya blog aku di anak-tirikan.. sabar eh blog.. Ika busy la sekarang. maklom la sejak-sejak jadi bini PM ni kan banyak bonar benda nk dibueknyaa.. *oke itu over =..=

tadi kan aku pergi berbuka puasa dengan classmate aku kat belakang petronas. macam satu je petronas kat malaysia ni kan.haha ala dekat Restoran Tasnim la nama die. korang tawu ke? mesti tak kan? da agak dahh bazer je bagitau korang nih hehe .memang seronok sangat makan ngan diorang. ade je benda nak wat gurau. naseb baek takde yang tersembur masa makan tadi tau.. 


aku pon tatahu bape meja kitorang kongker tadi.ramai sangat kut sampai aku pon tak nampak orang yang kat hujong-hujong tu. ish ish ish susah jadi orang rabun nih. huhu


 minah pinky sebelah aku tu awek aku. lu orang jangan berani2 kacau eh! err tetiba cam berbual cam minah rempit..hehe oke tu bestfren aku since part 1. even die macam garang-garang mak orang siket aku x kesa pon, sebab di sebalik keganasan die ade seribu satu perangai die yang best tapi korang tak tahu tapi aku tahu. tapi aku xnak pon bagitahu . ayat cam keling . haha abaikan.


hah tu diaa orang kuat malam ni, both girl beside the boy tu pon bestfren aku since part 1 tau. aku kalau ngan diorang memang tak la nak serius madah gelak je sampai reput tulang rahang mak tau. haha yang specky boy tu pon bestfren jgak. senang cerita 1 kelas aku tu semua best la fren ngan diorang. hehe


pok pok bujang lapok. eh sape kata diorang berlapok. fresh ag nih,bhaha oops lupa lak yang baju biru tu tak bujang,da ade orang punya dah. tunggu masa je nak jamah nasi minyak dari beliau.. hehe


ai da abes makan maen tinggal je? tak reti nak basoh? kang basoh terkejot berok pulak owner kedai ni kan haha. untong doh aku ade classmate macam diorang. selagi tak habes makanan selagi tu tak reti nak blah. elakkan pembaziran. hee membazer tu amalan sape anak-anak?? amalan setan. tahu tak pa:)


 *pada classmate yang baca nih untuk korang:)

thanks korang sebab suka wat aku gelak, mesti bosan kalau korang takde.hee ilebiu <3 div="div">



oke dah tu je hari ni. kalau panjang umo baru update lagi. mak busy la nyah. tu yang rarely update tu. tu yang blog jadi sunyi sepi pi pi pi pak mat jual roti, ti ape? tilam. lam ape? lampu. jelly-jelly obejus! haha nampak tak da mengarot kat situ.haha oke la bai2 gudnite selamat sahur, assalamualaikom:)