Friday, August 17, 2012

wasiat "terakhir".

asalamualaikom sahabat handai dan handal ku sekaliann:) amacam puasa-puasa hujong ni?sehat?

huhu sekarang ramai an tag-tag gambo dekat fb ala-ala kad raya instant gitu. aku tak bole lah buat gitu. sebab.. sebab.. sebab.. adobe photoshop aku rosak maka tak bole lah nak edit macam diorang buat...hehehehe..  *baek punya alasan.sejak bile tah adobe photoshop bole rosak.haha "-_- oke tipu je senanya aku nak bebel panjang, kalau wat gambo sejemput gitu tak best la kan lagipon space dia kecik sangat mana muat nyah ooi~

eh lupa lak nak bagitahu, ni wasiat terakhir aku tau untuk korang sempena bulan puasa nih... takot raya nanti x sempat lak nak jumpa sorang-sorang mintak maap. kang sangkot pulak jalan nk masok syurga.


dengan lafaz bismillahirahmanirrahimm. saya,nur 'atiqah bt aris.dan anak saya,eh sala. anak orang, amni zahra ni, ingin mengucapkan selamat hari rayaaa maap zahir..:)),,batin takde rasanya kan? haha 


maap ni yang panjang bonar den nak elaborate nihh..
 *ni untok orang yang bertittle kawan je.

  • mintak maap tau korang yang kawan lama tu, kalau selalu ajak-ajak keluar tu aku tak join. bz laa,personal problem pon ye jugak kadang-kadang.sorry sangatt, serius aku rindu korang...
  • mintak maap tau korang yang bergelar kawan aku tu,kot-kot terasa hati ke hapa ke. aku kalau stress memang muka aku macam kambing nak berak siket. sorry. tapi aku tak penah marah korang kann?hehehe lagi satu untuk yang baru kenal aku, aku kadang-kadang memang gurau kasar pon. muka je macam innocent. siapa yang kenal lama tahu lahh aku macam mana.huhu sorry tau nyahh da terbiasa. aku memang nak berubah tapi korang kene tolong la.eh? :)
  • mintak maap tau kawan-kawan UiTM Kuala Pilah kot-kot ade yang senyum aku tak layan tu. aku ni rabun teruk. so tu yang kadang-kadang orang panggil ke lambai ke senyum ke aku buat bodoh je. bukan sengaja buat bodo. sombong pon bukan. aku memang tak nampak. sorry..
  • mintak maap eh korang kalau ade terngumpat ke ape ke..terlanggar tak sengaja ke..ohh tak lupa jugak yang masa netball, selalu kene tolak ngan aku sampai tegolek tu. aku tak ingat sapa..kalau kau baca ni,sori sangat wehh. serius di luar kawalan aku kalau dah syok sangat main.haha 
  • mintak maap  tak bole bagi sorang-sorang duet raya sebab den ni student lagi haa mano la nak dapek duet banyak-banyak kasik kek semuo. hoho 


tu je kot.panjang bukan? kalah karangan budak darjah 4. korang take care tau balik kampung tu. jangan laju-laju. bior lambat , bior sampai kampung raya ke 5 pon takpe. asal kan?selamat. haa pandai. haha pastu kan jangan men mercun sebarang-sebarang tau. kalau nak maen gak maen yang ori punya,bukan yang korang wat sendiri. baru lah tak bahaya. insyaAllah dijamin selamat :P *padahal lebih kurang je kan?haha 


 yang ni korang nak maen kasik lembu satu kampung pekak pon boleh. tapi kene hati-hati lah. popuan kalau buleh toksah lah maen kang berlobang tudong,kain semua,sexy pulok ye dok?

yang ni aku merayu kat korang tolong jangan maen. ni kalau maen bukan takat telinga boleh pekak je silap-silap telinga boleh tercabot terbang pergi kampong sebelah. bahaya wehhh.


okee kite semua pon da besaa tahu jaga diri memaseng kan. oke sampai sini je warkah berlagu pilu aku kali ni. lain kali buat warkah berlagu dangdut pulak ye. hati-hati di jalan raya,selamat hari raya:)) pantun tu weh. 3 hari 3 malam aku pikir.haha bye2 asalamualaikomwarahmatullahiwabarakaaaaatuh!