Sunday, November 18, 2012

baru ku sedar betapa payahnya.."-_-

hai asalamualaikom bapak-bapak ibu-ibu semua yang ada di sini...

goyang yukk!! opps!! stop-stop! toksah nak gelek sakan kat sini , burok benor ghupenye..

oke as long as SPM sedang berjalan , maka aku pon diberikan tanggungjawab mengajor adek aku subjek Sains . sebab paper Sains naek cuti ni.. so, ade gap seminggu nih boleh la beliau study siket:)



adek aku nih even die baru fom 5 tapi die sangat lah besau macam bapak orang.. yang sangat suke menggedik dengan ibu ayah serta kakak2 nya. badan besor cam bapak orang tapi gedik. tidak ke korang berasa pelik dan weird??ehh bukankah weird dan pelik adalah 2 perkataan yang sama ? lol. haha

aku ngan die memang tak sebulu gila. bertekak je keje macam anjing jumpa arnab, die suke carik gado kot ngan aku. tu yang tak pasal-pasal jdik gengster tu kalau jpe die. naseb lah die ni adek aku kalau takkk...eyyy sabor je lah anak orang. kitorang takdelah terok sgt pon ..ade lah jugak masa mood baik.. 


boleh la amek gamba bersama.. ee tengok tu muke die. gedik gila kot. panas tol la ati guwa pas tengok gamba nih. gedik tol la wat muka camtuu. sape tah aja die wat muka sengal camtu..grr "-_-



boleh la tolong-menolong seperti kakak misali yg laen....susah la nak tengok kitorang camni selalu..memang jarang-jarang aku nak lembot ngan die. besela adek laki kann kang layan lembot-lembot jadik sotong lak.hikhok ^ ^


oke kembali pada tajok asal. maka setelah di perintahkan oleh ibu, aku pon ajar lah dia ngan penoh beriyanya.*beriya sangatt~.ya Allah wehh aku baru tahu betapa susahnya nak mengajar orang... nak buat orang paham bebetol ape yang kite ajar memang susah. lagi-lagi nak mengabeskan syllabus Sains form5, 8 chapter dalam masa 3 hari? OmaiAllah.. da macam aku pulak yang nak exam, aku pulak yang kelam-kabot dan gabra kau tahu takk...err dah la aku ingat-ingat lupa je, tak pasal-pasal aku join sekali study balek chapter-chapter tu semuaa. lol. semalam die dah balek ostel dah. lagi satu chapter je tak abes.tu die kene study sendirilah sebab mak tak sempat nak aja kau nyahh.


pape jela Yul..naseb la kau adek aku..wish u all da best, hope segala usaha kau selama ni berbaloi. May Allah bless u. may u pass with flying colors. InsyaAllahh..:) oke dah.tata gudnight semua asalamualaikomm.