Sunday, April 28, 2013

dekat johor orang panggil "robok".

hai asalamualaikom korang.

hari ni aku macam bersoopan-santun sikit. sebab tadi kan aku baru je bukak bisness online kecik2 je dekat fesbuk. serius la aku rasa gugup sikit buat bendalah ni. rasa macam tak yakin pon ada.

tp tah la start cuti tu kan aku rasa macam nekad je, macam minat gilaa nak berniaga. tak kisahla laku ke tak laku ke.. yang penting aku nak cuba. yeah!! tak cuba mana nak tahu ye dak?

jeng jeng jeng! haha ini gamba paleng tak bole bla sekali. siap buat promo bagai. along aku yang wat kan ni weh. mahal tu nak soh die buat. tp serius duh aku kurang berkenan sikit actually. tp tapela along tu yang wat. along aku tu wehh~ accept bulat-bulat jelaa~. heho

aku jual kat facebook je kot. sebab lau yang lain aku tak berapa aktif sangat. twitter ade pon mcm takde. belog ni pon bila-bila aku rasa nak membebel baru bukak. facebook je yg mmg permanent aku bukak hari-hari.



huh??? Robok?? ape tu?robok ni almari. almari orang johor panggil "robok". dapat tak ilmu baru kat situ? *sobona eh den nk lotak namo laen, den nak lotak nama, "mini-project x: terbaek dari "Robok". tp kan akak aku semua cakap panjang sangat. so aku pon cut off yang bla bla bla bla tu, amek main word dia je. Robok. :)

starting nih aku wat preloved item je since tatau nk cekut barang borong katne, so kite cekut dari robok aku dan akak-akak aku dulu. kitorang kadang-kadang beli-beli tak pakai, pakai sekali then dah x sentuh langsong da pastu. kalau korang de kakak ke adek popuan mesti korang paham an perangai membazer yg common camni??huhu. so daripada menyemak dalam robok tu, marilah kita melakukan jual beli. ruang pon jimat. pasni bole lah sumbat baju baru lagi. lol please stop it my dear sis.."-__- 

da pukol 12.40. i gtg. aku nak pegi berkempen PRU13 ni. even my mom kerajaan aku nk doa gak mintak-mintak hijau menang. kahkah. oke gudnight korang. tata asalamualaikum:)

#every item yang aku jual semua still in good condition. don't worry bebeh. ok daa=)

3 comments:

Ahsfantasy Ryu said...

Pernah dengar kawan guna, hehe.. Lama dah tak datang sini.. salam rindu :)

atiqa aris said...

salam rindu:)

arin cat said...

hoho . robok is at johor.
kalau kat kuantan gobok . LOL