Friday, April 12, 2013

aktiviti sempena cuti sem sesi April/2013

asalamualaikum der dan dear semua? sehat?

ya Allah blog aku ke nih? x kenal dah kau. dah berape bulan tak bukak. kesian kau kan? tape.. kau bukan penting sangat pon. aku banyak kerja lain duh nak buat dari tgok kau.lol

oh ya. tadi kan i punya last payperr~ last payperr~ *sambil kibar-kibarkan ketas QMT245 dengan penuh bangga. uolls yang tak abes lagi tu jangan jeles oke? ehh watpe kat blog aku nih?? pergi study sana! shooh2! kejam sikit tape an. bergurauu..haha

aku tanak cerita pasal paper exam yang da lepas-lepas tu. watpe nak cerita? barang lepas toksah dikenang. move on! cuti nih der. apa lagi? jum kita enjoyy~ releasekan kepala otak yang da tak serupa kepala tu... *hoh? ayat ape tu tu? kepala kemek sebelah ke acane?haha.ape-ape aje la yobb.



plan 1 : doodling time. yes2! inilah masa yang ditunggu-tunggu. love art so much duh. cuti ni jela masanya. heho oh ya , along please prepare 2 or more sketch book siap-siap kat rumah ea?. :P



plan 2 : nak marathon cerita nih. macam best lagu dia. cerita tatau la acane rupa tah. pelakon-pelakon die pon comel n sangat menaikkan mood aku nk tengok cerita nih:) dan movie-movie yang laen juga especially cerita hantu ke thriller ke phsyco ke. aku more prefer cerita Siam n Thailand kalau cerita hantu sebab lau mat salleh punya tu banyak ke "laut" sangat. kang benda laen yang aku "takut" kang . nukan hantu die. haha



plan 3 : erghh ini yang aku malas nih. beberapa orang makhluk Tuhan paling seksi suruh aku belaja masak.. baekla. akan ku buktikan yang aku ni popuan melayu terakhir yang reti masak! terakhir eh? maknanya? maknanya aku tak minat langsong. esok-esok jela aku belaja. kuikui tapi aku try la gak kot sikit-sikit, nak jadi ape da nk 20 tak reti masak. tak laku kang padan muka aku.."-_-



plan 4 : help my family prepairing for my sista wedding day. insyaAllah bulan 10 nih. semoga dipermudahkan segala urusan. semoga semua berjalan lancar. semoga Allah rahmati segalanya, ameen ya Rabbb! *photo taken on her e-day. pelamin kecik metot pasang siap je. tunang je jgn beriya sangat. :P



plan 5 : nak kerja bole takk? rasa macam ibu da cakap banyak kali tak payah. tapi aku nk try gak merayu melutut mintak ijin lagi sekali, haha kenapa kat sini?? err sebab ni je paling dekat ngn uma aku. bak kata orang pakai bontot, tonggek sikit da sampai. smpai macam tu punya dekat?bayangkann~ dasyat bukan? haha lol mengarut betol "-_-


oke tu je kot yang sampingan cuti sem nih. yang laen-laen tu yang wajib-wajib tu rahsia la kann.semua nk bagitau melampau.. hoho oke la selamat bercuti. babai korang, asalamualaikumm! :D


No comments: