Thursday, October 17, 2013

ini baru gangster !

assalamualaikum kawan2

"hahh tu dia abang-abang kacak gua:p so semua dah tengok KL Gangster 2? aku bet ramai yang dah tengok. cuma persoalan dia korang tengok yang lanun punya ke legal punya? kuang kuang kuang~"

hari ni nak gengster sikit boleh ke?
boleh ke tak boleh lu pedulik apa, gua nak jugak. haha
ehh gua bukan bini tailong maa.
bini tailong tak pakai tudung maa.
ini anak dara pak aris maa. anak dara yang manis lagi laris.
*eh bodoh jangan merepek sangat pepetang ni.

gua update ni bukan saja-saja datang kacau masa lu orang.
gua ada benda baik punya nak kasik tunjuk sama semua.
ni bukan barang biasa maa.
gua tengok pon rasa macam kena sengattt!
eh sudah la cakap banyak pon tak guna.
lu orang kasik tengok sediri leyy!


oke ini video paling terbaik dari ladang gandum kot aku rasa. isu semasa + islamic value kat situ. memang kena batang hidung. haha ok bye asalamualaikum :)

Tuesday, October 8, 2013

cuti sem

hai asalamualaikom

harini dah masuk 8/10/2012 . semalam last paper gua . semalam jugak last day bergelar student part 5. nak sedih ke nak lompat sambil cakap "hooray!"?? I choose both. sebab part 5 ni sem yang paling heaven seronok classmate semua oke and we're like family. so bila dah abes sem ni mesti rindu kot nanti . nak lompat sambil cakap "hooray!" sebab sem ni ade project thesis Bio dan project ala-ala "How To Become a Smart Macho Brilliant Businesswoman! lolz~" under subject Ent . memerlukan masa dan tenaga yang quite a lot . memerlukan kesungguhan, ketelitian dan kerajinan yang tinggi jugak nak settlekan semua tu . and yess! we have done our best. alhamdulillah syukur sangat ya ALLAH . 



so sekarang dah cuti sem. time to eat whatever i want, do everything without limit and go merayap everywhere dengan gegirl dan family tercinta. heaven takk? hehe sila jeles. haha ala tapi cuti sem ni kejap je kot. then ada MUET lagi. tu satu hal kena turun Kuala Pilah balik.

takoyaki. gonna eat this a lot . nanti dah balik Kuala Pilah takde lah mengidam. 

rutin harian kalau balik. urut ibu pakai bendalah ni. dah masuk hukum wajib nampaknya. tak buat feel guilty seumur hidup. lol


goyang kaki pakai mask like a boss. haha sepanjang exam haritu hari-hari tido tak cukup, mata pon dah macam panda. lol

banyak lah kalau nak ikutkan nak buat time cuti ni. kang semua letak kat sini. kau scroll sampai esok pon tak habis. nak buat semuaaaaaa kecuali belajar masak. haha itu nanti nak kahwin baru belajar. kang belajar awal-awal, terkahwin awal pulak. ceh. hehe happy holidays tau nokk! take care! jangan main pistol kang berlobang langsir rumah. ok bye!~