Saturday, January 5, 2013

wish list 2013

hai asalamualaikom kawan-kawan:)

sehak semuo? owh harini dah 5/1/2013 so sempat lagi tak nak wish 
HEPY NEW YEAR semuaa! :D

arini entri cam takde isi yang penting pon. saja je nak share dengan korang pasal azam baru guwa. eh salah. azam baru saya. baru lah sopan santun lemah lembut ala-ala popuan melayu tak berapa nk akhir... tak gitu mak jemah? hoho oke lets proceed to the main point ek.

wish list aku. eh salah wish list saya. for this year! :



  • nak jadi budak baik. bukan budak gengster.
  • kalau boleh nak sangat haramkan perkataan WAKLUU , KEPALA HOTAK , KEPALA TEGKORAK..  selalu sangat sebut lama-lama lari calon imam aku.huhu
  • nak belajar masak. sikit-sikit pon jadi laa. da nak masok 20 gila kau masak nasi goreng pon tak pass? huu
  • nak jadi anak yg solehah , student yg rajin ( bior tak berapa pandai asal rajin!;) ) , kawan yg baek bla bla bla tu semua laa.
  • owh nak rajen-rajenkan diri belajo agama. hidop pon dah tak lama, dunia kata pergi , mati kata mari. so kene la prepare "bekal" banyak-banyak ye dak?

oke tu je la kot malam nih ade keje laa kalau tak de keje memang nak taip sertos perenggan lagi. haha *macam ade orang nak baca."-_- oke tata gudnight semua. assalaaaaamualaikom!