Wednesday, May 1, 2013

tak hensem tapi bernilai

asalamualaikom semua.

cuti ni aku rasa bila aku surf internet je, aku mesti bukak video 2 mamat nih. ce teka sapa. ce teka sapa? oke betol. satu mat luthfi. lagi satu?? aiman azlan? bukannn. anwar hadi?? nope. bukan jugak. anwar ibrahim?? hahhhh! salah. yang tu kadang2 je aku tengok. encik Kyo? yes betul! channel kegemaran aku kat utube ialah mat luthfi dan KYOpropaganda :)


. aku rasa semua orang kenal kut. 
*picit nama double kali utk ke channel beliau


tak pasti ramai ke tak yang kenal dia nih.
mostly video die mesti ade geng dia sama.
*picit nama double kali utk ke channel beliau


diorang biasa-biasa je. sempoi dan humble n paling penting,kelaka dan gunakan bahasa melayu as their major languange.. camni la best. muka biasa-biasa,hobi luar biasa. eh vlogging tu hobi dorang ke?maen bedal je kan. aku rasa la kot,kalau tak takkan rajin sgt buat video gempak2 bagai. macam maria elena, aiman azlan, anwar hadi pon aku suka jugak tengok. tapi takde la setegar mamat dua ekor nih. asek tengok awek nyanyi pakai gitar je, moh la kita tengok vid lawak made from malaysia ni pulak. 

err err bukan nak cakap ape, tp kalau lawak, aku lebih prefer yang bahasa melayu kot. kalau mcm something yang motivate tu baru aku suka dalam english. kerana ape? kerana aku anak jawa, when people make joke in english, i feel like krikk krikk, nak gelak ke tak nak ni ea? macam tuhh. lol 

encik kyo ni nak kata baru tak lah baru sangat. aku bukan peminat dia, aku peminat kepada video-video dia saja. makanya aku cuma tahu die ni student UiTM Melaka, tapi aku tak tahu da habis ke belom, student diploma ke degree, part berapa, kos ape semua aku tatahu. video parody die lawak habis duh. besides that, ade lah certain-certain video die yang ade mesej2 tersendiri, in other words , Kyo bukan lah vlogger yang tayang vdeo bodoh kosong semata-mata. aku sarankan korang subscribe la die. *weh aku bukan nk pilih kasih tp mat luthfi tu dah otai tayah promot kan korang da subscribe.haha

oke la nak men kejar-kejar dengan arnab aku. tata der n dear sekalian. assalamualaikom:)