Wednesday, January 19, 2011

contest pic hitam putih paling cool

arini bosan.nothing interesting moment happen today and i am not in a mood to talk.hehe poyo nye yat kau mak cik. xde idea nak update la actually...huu tapi thx kat Topek sebab inform kat aku pasal contest pic hitam putih nih.disebabkan ade nye contest ni la aku update blog arini.kalau x,takde maknanye tengah2 minggu ni nak ngadap blog.huhu oke jum kita balek ke pangkal jalan.kak fatimah,kak fatimah saya nk tunjok something niii.hehe;))





tadaa ! 

oke aku saje je letak gamba ni (even x cool langsong pon mcm korang punye.huu) sebab bagi aku gamba ni macam ade sikit memori kat aku kot. ni 1st time den pegi jalan2 pakai blouse,1st time pakai shawl corak2.dulu masa fom 3 kot aku selalu jalan pakai shawl plain je.kesian tau akuu.haha ohh 1st time ag sekali, pkai handbag.konon2 macam da besa la macam da anak dara gitu,anak dara wakluh la kan.huhu "-,-  aku rasa aku x menang pon kot.tapi kalau menang alhamdulillah.kalau menang saya nak beg yg simple but nice.bole muat letak baju letak laptop.nk pegi mana kau?haha ni persediaan nk masok u ke kolej nanti la kak fatimah.hehe kalau dapat jimat siket duet saya.ea kenapa kejap aku kejap sy nih?konpius la.haha layann~


5 orang yg aku rasa comel macam nk cubit2 je.ee!
ema aris
suraya aris
fana 
faiqa
alya 



wokeh siaran tamat.sila pergi ke channel laen.ea kejap2.korang kalau nk join picit je banner itam putih tu k?jangan segan2.hehe ok da.bye2.tuttttttt!!!!!