Wednesday, January 26, 2011

jom korang ikot aku pergi keje.

ikot pergi keje?jom2.mai lerr.jangan malu2.ea kau sukati je?ingat kedai kasut tuu atok aku punye ke?haha maksod aku,jom la dengar aku cerita pasal kerja baru aku tuu.ea bukan dengar,silap2.baca jee.lupe pulak belog aku nih bisu.huhu suda2 aku nak stat membebel nih.xnak bace da.pergi maen jaoh2 sane.shooh2!



before masok keje wajib bagi aku melantak dulu kat foodcourt sebab mase rehat  yg cuma 30 minit tu digunakan untok semayang.so agak xde mase untok makan time rehat.just minom air mineral je untok basah2 kan tekak:)




haa cukop 3 ari bekerja di Amly,Alhamdulillah agak seronok la keje situ sebab budak2 nye pon otak agak senget.diorang tersangatla oke.sgala ayat dari mulot diorang ade je yg buat aku nak ketawa sampai senak perot comel den nih dibuatnye.keje aku dekat sini just melayan customer, carik2 kan saiz kasot diorang je,tu je.fuhh tapi serius mencabar wa ckp luh.2nd day aku kat situ kak Ifa da ajar aku panjat sana panjat sini.xyah pakai tangga.rock kapak sunggoh.haha maklumlah kotak2 kasot sume disuson meninggi sampai ke bumbong,ikot saiz dan kod.mule2 memang la kekok terkokok2 aku semua bnde nk kene tanye.punch card pon asek tanye je "macam mane ea uncle?macam mane ea awak?".budak jakun la katekann.kesiannn dia blur2.hehe tapi lama2 oke. x la susa macam yg dijangkakan.ohh paling penting sekali!aku dapat cuti ari rabuu.seronokkk.sebab aku memang suke tengok wayang.so rabu wayang mura siket.bole la saya enjoyy!eyy jangan suke sangat.Tuhan mara kang.dah tido2.esok bangon lambat,datang keje lambat,potong gaji kau padan muke.gudnite!selamat malam!chow cendol!daa~