Friday, June 3, 2011

duet terbang mcm burong pulang di waktu senja.

hai korang!lama benor kite x jumpe ye dak?maap la seminggu dua ni den bz siket la dengan orentasi,taklimat bagai..maklom la sy ni baru budak2 ingos je kat Uitm nih,so normal la tu semua kann...hehe tp skang da x bz sgt da.sebab orentasi pon suda habes,kuliah pon da stat.ade certain2 course je x stat ag..sbb lecturer x msok.tah la ek bile aku datang,lecturer pulak x datang.tp bile aku x datang,lecturer pulak datang.ish konpius aku.hehe


oke meh tengok list barang yg aku kene beli as student of Diploma in Science,kemon bebeh.haha:
  1)text book math,Lab Manual 133>>>RM65 kot
  2)text book bio,Biology 9th Edition>>>RM105
  3)text book phy,Physic 6th Edition>>>RM95
  4)lab coat,kot yg dokter2 pakai tuu.ceh.haha>>>ade ckp RM40,ade ckp RM90.



actually aku tgok dak2 kelas laen yg sama kos ngan aku an,byk ag buku aku kene beli tau,tp yg lecturer tercinta aku soh beli yg bape ketol ni je la duluu.4 ketol ni pon da tekentot2 aku nk kuar duet tau.mahal bebenor harga semuaa.mmg nak suro aku study habis-habisan laa.yela,kalau x bazer je beli buku mahal2 tp x study an.oke doa2 la aku dpt jadi nutritionist ke doctor ea.hehehe berangan pulak.da r bye2:)