Wednesday, October 19, 2011

aku nak nyanyi tapi aku segan laa.

hari nih nak cakap pasal karoke.eh nyanyi2.eh sama la kan dua2 tu.sape suke pegi karok angkat tangann!huu ramai ramai ramai.haha actually aku pon suke gak nyanyi2 nih tapi bile diorang pas je microphone tu kat aku teros mati kau suara aku.dahsyat bukan?haha .padahal ngan orang2 yg da bese ngan aku je kot.cam besfren aku,and akak aku je kott.nak segan ape nyanyi depan dorang an.laen la kalau aku nyanyi depan perdana menteri ke depan sheikh muzapar ke..ah tu jangan cakapla kan memang gigil sampai tercabot kpale lutot aku.huu silap2 microphone tu pon tercabot sekali...-_-"

oke ni wani ngn dania.ma beloved classmate :)
ni first time pegi karok kat seremban,nogorii semilan.tengokla tu yakin nye mereka nih,kagum bangat guwe.nape aku x mcm tu ah?konpius betol la guwa . haha yang  belah sana rambot panjang mcm retis tu memang sodap x hengat kot sore die. tepegon makk mmg mcm retis laa.hee:)


sempena cuti sem nih hari2 aku kot aku nyanyi sambil joget2 n lompat2 sakan dalam setiap ruang kat uma aku tu.yela kalau siang2 tu semua org keluar g keje,adek aku yg mcm bapak orang tu pulak sekola.da dok sorang2 nak watpe ag kan.wat kepala la.hehe tp tula bile orang ajak pegi karok mesti aku cakap xnk sebab aku tawu aku xkan nyanyi punye..kadang2 dorang cakap jugak,"ee ika ni x sporting la...".fuhh ade nada frust  kat situ.sadis betol la aku mendengar nye.aku nak jugak nyanyi selamba badak je mcm korang tapi guwe tu enggak bole dong.guwe tu segan bangatt.lu paham enggak maksod guwe.mara lak eh x pasal2.haha k la da azan isyak.mau solat.jum jemaah ngan aku.ceh  berbual cam umah korang dgn umah aku sejengkal an.haha oke la tatatititutu asalamualaikom:)