Wednesday, November 9, 2011

bawak2 tobat laa gay dan lesbiann...

asalamualaikomm.kom ape kom bat.bat ape bat man.jeli-jeli obejus..!haha mu wat gapo haa x tdo ag?

korang tawu kan pasal kes paderi kristian nak kawen dengan kekasih gay beliau tuu?cerita 3 bulan lepas tuu.tatau?ish2 x bace paper la nih.ala yang name die ape ekh Ou Yang Wen To The Toilet?eh bukan2 Ou Yang Wen Feng!haa baru betol.keputusan mamat bedol nih nak buat keje kawen beliau dengan gahnye sangat mencetuskan kontroversi dalam kalangan umat kat Malaysia nih.yela korang pon tahu kan Malaysia nih sangat menjaga sensitiviti masyarakatnye.lagi-lagi bab gay ngan lesbian nih,majoriti malaysian memang akan boo abes2 kat diorang nii.cakap ape?booo!oke gud:)


haa tu dia.wah cunnye 'awek' awak.bole ngorat?haha


aku pon tatawu la ape la yang golongan gay dan lesbian nih rase.maksud aku ngan sesama jenis pon boleh ade nafsu ke?kalau setakat suke tengok muke je tape.ni siap nak buat kawen lagi.adoiyai dunia ni dah nak kiamat agaknye.makin lama makin banyak pulak kaum nabi Lut ni berleluasa.dekat fb jangan cakap la macam2 group dorang buat kan.aku yang pakai tudong pon dorang boleh invite masok group lesbian dorang.ish x kuasa mak nak layan tau.puhliss laa.da la nama Melayu,kompom la Islam kan.umo pon baye2 akak aku camtu dalam 20an gitu laa.xkan laa hang xde otak nak pikiaq mane halal ke haram ke.ni laa nmenye kalau nafsu da bermaharajalela dalam diri,hukum hakam Tuhan maen baleng je sepah2.bukan nak amalkan,dipandang remeh lagi ade.

"ehh dah2.asal aku membebel cam mak nenek nih?"fuhh oke la sampai sini jela kali ni ehh.tc semua.kalau ade kawan2 korang yg da terjun dlm bidang gay ngan lesbian nih bawak2 la tunjokkan dorang jln yg betol yekk.gudnite.byee.asalamualaikom:)