Saturday, December 31, 2011

tahun baru. style baru.

asalamualaikom semua sahabat handal ku.semoga 2011 nih dimulakan dengan bismillah.disudahi dengan alhamdulilah~ :)) oke sobolum aku sotat mengarut aku nak wish kau kau kau dan korang semuaaa



balek pada tajok entri.apa yang nak ditukar baru tu?warna kulit ke?atau saiz hidong ke?atau bilangan jari kaki ke?bukan bukan..semua pon bukann..apa yang betol-betol aku nak tukar tahun 2012 ni ialah cara berpakaian ana lah.ana tak mau lagi lah pakai jeans yang too tight bak kata orang jawa,skinny jeans.dan ana pon tak mau juga lah pakai baju yang ketat sendat mampat melekat macam sarong nangka la.

entah bila tiba-tiba aku rasa cam malu pada mata-mata yang tengok aku,malu pada diri sendiri and malu besarrrrr kat Allah...T_T terima kasih ya Allah.semoga ni awal yang baik untok aku berubah lebih baik lagi.InsyaAllah...



itu baju along ku,jempot makan maruku.haha

oops lari topik pulak.hehe see?betol la orang cakap popuan kalau pakai baju kurung tu lebih sopan dan ayu.body shape pon tak nampak,mata yang tengok pon tak saket,lelaki pandang pon tak seksa imann mereka.ekh yeke?yang last tu aku tatau la pulak sebab aku tak pernah lagi jadi laki.huhu oke la da kol 3,chow cincau.gudnite:)

*jangan nak suka sangat sambut tahun baru tu.ingat-ingatlah kat Tuhan.tanpa Dia tak hidop kita sampai ke tahon 2012 ni.renung-renungkan dan selamat beramal.."-_-