Monday, May 7, 2012

kata kan tidak pada hack fb !

asalamualaikom.hai korang . da tido ke? rilek luu . baru kol bape . x rock la tido awal . ceh hehe ;p

hari ni aku nak cerita siket la kat korang pasal hack fb . korang penah kene tak ? ta penah ? syukor alhamduliah . penah ? ish ish ish kesiann . sabor je la eh ?

oke cenggini . aku kan ade la 2,3 orang kawan yg bergelar "facebook hacker" ni . cuak x cuak sangatla kawan ngan diorang ni . silap ari bulan fb aku yg kene . cis , how dare u ceroboh fb aku ?? grr . yg pelik nya siap bagi aku lagi link nk cane nk hack gula-gula hacks nih . ape kejadahnya ajar aku benda bukan-bukan camtu . kang aku pulak jadi kaki skodeng x pasal-pasal . aku pnah klik sekali link yg diorang bagi tu tetiba kuar word "devil code" pastu cam ade tanda switch gitu tok enter . rasa berdosa nk teroskan aku teros tutop page tu .




tawu tak "fb hacker" ni sama sebijik macam perompak yg masok rumah org senyap-senyap tau . dah la menceroboh privacy orang , pastu die pergi korek sana , korek sini . habes photo yang elok-elok da hide die tengok ,message ag .waduh-waduh ngapain maen hack-hack , berdosa tawu enggak ...

kalau dapat hacker yg oke takat tengok-tengok pastu bla tape . kalau dapat hacker yg agak-agak ikot sedap tekak die je , tukar dfault picture ,update status bukan-bukan , delete fren list segala . pehh masakkk . x pasal-pasal owner die kene wat fb account yg baru . ish ish ish ..

pesanan unto encik hacker,

"janganla maen hack-hack eh . memang orang tatau sape awak , tapi Allah tau . ta takot ke? nah gula-gula . jangan wat ag eh... dah g maen jaoh-jaoh." 


haha oke aku rasa hacker tu pon da menyirap ngan aku . so marilah kite tido . gudnite ~ peace hacker. ^^\/