Saturday, May 26, 2012

kuat bukan ubat kuat .

hye asalamualaikomwarahmatullahirobarakaaaatuh! haaa tu dia . takda panjang lagi aku bagi salam . jawab jangan tak jawab :)

actually aku tengah menghitung hari ni nak balek UiTM Kole Pilah . Tu diaa encik Sahol da panggil balik da . sedap kot lepak jb 2 bulan lebih ni . ohh sekarang aku tengah buat research pasal macam mana nk kuat a.k.a nak dapat tenaga banyak2 sekali . aku rasa aku ni dalam kategori lembik la . sebab kalau keluar ke apa ke mesti balek je rumah , aku tidur lama gile . kadang-kadang tengahari baru bangun . da kene qada' suboh..."-_-  ish ish nama je anak dara tapi perangai cm anak jantan . huhu

ehhh ape nii?aku nak jadi "kuat" macam badang la bukan "ubat kuat"..."-_-


badang tiba-tiba boleh jadi kuat sebab makan muntah hantu . abes aku kalau nak kuat kene makan muntah hantu jugak ke ? eee..xnak la aku . haha aku nak jadi kuat macam Rasulullah dicaci , dimaki , dibaling taik die maintain kuat , dan tabah . aku nak jadi kuat macam Iron Man da kene tembak pon x rosak-rosak . *oke yang ni x logik sangat :p


nak macam ni . nak macam ni . in other words seberat mana pon beban yg aku pikul muka dan energy aku maintain stabil , tersenyum dengan penuh ketenangan . wuhuuuu!

aku pon tatau la nak kata minum susu untuk tulag kuat , tulang aku siket punya besau da ni haa . nak kata tak exercise tak jugak . tiap-tiap minggu aku joging ngan mak aku kat Taman Merdeka tuu . nak kata tak minom super power , memang aku tak minom pon . haha aik? kene ke minom super power untuk kuat? tu bukan kuat benda lain ke? hehoooo

dah-dah . jangan ke laot sangat otak tu . da malam da ni . bawak-bawak la pergi tido . mata aku pon da macam apek jual sayur ni . byee koranggg . Assalamualaikom . gudnite swit dream :))